Ny speciallæge

 

Som ny i speciallægepraksis er der mange ting, du skal forholde dig til.

Her kan du se hvordan eKVIS understøtter, at du kender dine opgaver på kvalitetsområdet

 

Til dig som er ny

Som ny klinikejer kan du læse om de kvalitetsområder, som er aftalt i overenskomsten, og som der arbejdes med i speciallægepraksis

Se aktuelt kvalitetsarbejde

Hver måned sender eKVIS introduktionsbrev til nye ejere i speciallægepraksis, efter at de har fået deres ydernummer. Brevet indeholder en præsentation af aktuelle kvalitetsområder, information om egen kvalitetsklynge og en oversigt over opgaver, som lægen har i forhold til kvalitetsarbejdet i klinikken. Både de opgaver som er fælles for alle klinikejere og de projekter, som er relevante i det enkelte speciale. Som ny kan du have stor glæde af, at det faglige fællesskab, der er i kvalitetsklyngerne, hvor I mødes 2-4 gange om året.

For at fastholde den grundlæggende kvalitet, som alle klinikkerne arbejdede med under akkrediteringen, er der udarbejdet et inspirationsskema til nystartede klinikker, som sendes sammen med introduktionsbrevet. Skemaet beskriver formål og indhold af et konkret område – f.eks. hygiejne samt hvor der kan findes mere viden.

Inspirationsskema

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte eKVIS på 3544 8458 eller skrive til ekvis@dadl.dk

Du kan læse mere om at være ny i speciallægepraksis på FAPS’ hjemmeside

eKVIS
– enheden for Kvalitet I Speciallægepraksis

Sekretariatet koordinerer og understøtter kvalitetsarbejdet hos de praktiserende speciallæger og du kan altid kontaktet os, hvis du har spørgsmål.

Læs mere om eKVIS og find vores kontaktoplysninger  HER

eKVISkontor-aspect-ratio-458-312

Ingen resultater